Челси продължава да укрепва отбора си, след като привлече нападателя 

...
Челси продължава да укрепва отбора си, след като привлече нападателя 
Коментари Харесай

Челси привлече английски талант на ПСВ

Челси продължава да укрепва тима си, откакто притегли нападателя  от нидерландския ПСВ Айндховен като тяхно шесто попълнение през януарския трансферен интервал.

Според непотвърдени информации от медиите, Мадуеке - който е юношески национал на Англия, коства 35 милиона паунда и те са платени. Като младеж младият лондончанин е минал през школите на Кристъл Палас и Тотнъм, преди да продължи кариерата си в Нидерландия.

Сега подписва контракт за седем години и половина, като " сините " от стадион " Стамфорд Бридж " прибавиха и алтернатива за удължение с още 12 години.

Мадуеке би трябвало да бъде също значим състезател в офанзивата и би трябвало мениджърът на отбора Греъм Потър да му откри място в схемата на игра, макар привличането на Жоао Феликс чартърен и мегамилионния контракт на украинеца Михайло Мудрик от Шахтьор (Донецк).

" Наистина съм благополучен да подпиша с един от най-големите тимове в света. Да се върна в Англия, да играя във Висшата лига и то за клуб като Челси, това в действителност е сбъдната фантазия. Исках го, искаше го и фамилията ми. И нямам самообладание новата глава в книгата на моя живот да стартира. Вдъхновен съм за бъдещето, което ми следва на това високо равнище ", споделя младокът пред формалната страница на клуба от Лондон.

Той обаче има едвам пет мача за ПСВ Айндховен през есента, в които участия вкара едвам един гол. За ПСВ Айндховен пък този зимен трансферен интервал се обрисува като доста плодороден, откакто продадоха и Коди Гакпо на Ливърпул. Тогава се смяташе, че 20-годишният Нони Мадуеке е бъдещата му промяна, само че очевидно този сюжет няма да се реализира.

Другите футболисти, които ще обличат екипа на Челси занапред нататък са Беноа БАдиашил, Андрей Сантош и Дейвид Датро Фофана.
 Ливърпул отмъква състезател на Челси през лятото
Ливърпул отмъква състезател на Челси през лятото

Лондончани ускоряват напъните си за договаряния за нов контракт с Маунт
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР